Screenshots

Description

HIM Renovasjon er en applikasjon hvor abonnenter i HIM-kommunene får oversikt over hvilke dager de har tømming av sine avfallstyper (papir/plast/restavfall/våtorganisk).

Det kan settes opp varsling slik at påminnelse kommer på valgt klokkeslett, og fritt valg av antall dager før tømming. Når du har valgt din adresse, kan eventuelle avvik eller endringer enkelt meldes direkte til HIM kundesenter fra appen.

Hovedoppgaven for applikasjonen er å vise tømmekalender for ønsket adresse. Det er også mulig å se, og å få varslet tømming for flere adresser. Du kan velge å søke på adresse eller ved hjelp av GPS-posisjon for å finne din kalender. Appen vil også gi riktig dato for tømming ved innkjøringer, f.eks. i forbindelse med bevegelige helligdager.

Applikasjonen er koblet mot sortere.no, der du får detaljert informasjon om hvordan ulike typer avfall skal sorteres. Her får du også kart med informasjon om nærmeste returpunkt for bl.a. glass- og metallemballasje. Applikasjonen viser også kontaktinformasjon til HIM. Lenker til filmer med nyttig informasjon blir utviklet og kommer på plass etterhvert.

Applikasjonen er utviklet for HIM, og det er derfor kun HIM sine abonnenter som kan søke opp sine tømmedata. 
Disse kommunene er:

- Bokn

- Etne

- Haugesund

- Tysvær 

- Vindafjord

What's New

Version 3.4

Nytt ikon

Information

Seller
Norconsult Informasjonssystemer AS
Size
47.6 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Norconsult Informasjonssystemer AS
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like