Screenshots

Description

Hjerteforeningens Medlemsapp er en app alene for Hjerteforeningens medlemmer, der kan bruges til at dokumentere medlemskab samt få adgang til nyheder, informationer om lokalforeninger, informationer om alle kommende begivenheder og kontaktdata.

App'en kræver 2-faktor login med enten mobilnummer eller e-mail. Hvis du er medlem, men dit mobilnummer eller e-mail ikke er registreret hos Hjerteforeningen, skal du kontakte medlemsservice på telefon 70 25 00 00, før du kan bruge denne app.

Hvis du ikke er medlem men gerne vil være det, kan du melde dig ind her: https://hjerteforeningen.dk/stoet-os/bliv-medlem/

Du kan også ringe til medlemsservice i stedet.

App'en inkluderer et digitalt medlemskort, som i fremtiden kan bruges til arrangementer og fordele. Du kan læse de seneste nyheder fra Hjerteforeningen, og du kan se alle kommende begivenheder både hos Hjerteforeningen og hos alle lokalforeningerne og motionsklubberne. Det er også muligt at tilmelde sig disse begivenheder.

Der er desuden en liste over alle lokalforeninger med link til deres hjemmesider. App'en rummer også kontaktinformation for Hjerteforeningen.

Information

Seller
Hjerteforeningen
Size
22 MB
Category
Medical
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© Hjerteforeningen 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer