Screenshots

Description

De Hof Hoorneman App biedt u 24/7 inzicht in uw beleggingsportefeuille. Veilig en vertrouwd waar u ook bent. U heeft alleen uw smartphone/tablet en een internetverbinding nodig.

Inzage in uw portefeuilleverdeling, posities, rendements- en vermogensontwikkeling en altijd uw berichtenarchief bij de hand. En heeft u vragen dan staan onze contactgegevens direct vermeld in de app. Gebruikersvriendelijk en overzichtelijk zijn de kernwoorden voor de Hof Hoorneman App. Laat ons vooral weten wat u bevalt en wat aandachtspunten voor ons zijn door een review achter te laten.

Beveiliging
De Hof Hoorneman App maakt gebruik van een streng beveiligde verbinding. Met uw Mijn Hof Hoorneman logingegevens kunt u uw smartphone of tablet registreren en een account aan te maken voor de App. Vervolgens kunt u met een eigen gekozen 5-cijferige pincode inloggen en zelfs uw vingerafdruk (TouchID) of gezichtsherkenning (FaceID) activeren voor nog snellere toegang tot de App. Wij raden u aan ten alle tijde de laatste/nieuwste versie van de App te installeren en gebruiken. Zo profiteert u van de beste beveiliging en beschikt u altijd over de nieuwste functionaliteiten.

Vragen?
Heeft u vragen over de App mail dan naar online@hofhoorneman.nl of bel naar 0182-597710. Bent u nog geen klant? Bezoek dan onze website www.hofhoorneman.nl en klik op klant worden.

Information

Seller
Hof Hoorneman Bankiers NV
Size
283.9 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2019 Hof Hoorneman Bankiers NV
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like