Screenshots

Description

Huijbregts Notarissen & Adviseurs speelt een vooraanstaande rol in de notariële sector in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Met onze kwalitatief uitmuntende notariële diensten zijn wij actief op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, erfrecht en estate planning.

U heeft ons notariskantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Niet alleen voor uzelf, uw gezin of uw bedrijf, maar zeker ook voor familie, vrienden en zakenrelaties, die u dankbaar bedient met een slim en goed advies. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op notarieel gebied die voor u van belang zijn.

What’s New

Version 1.1

- Nieuws en praktische tips (zakelijk en particulier)
- Actuele brochures
- A-Z Begrippenlijst
- Handige checklists
- Stel een vraag

Information

Seller
Nandina Beheer B.V.
Size
30.5 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Arabic, Azerbaijani, Catalan, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian Bokmål, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Slovak, Spanish, Swedish, Traditional Chinese, Turkish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© AppTomorrow 2016
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer