iPhone Screenshots

Description

KEDVES OLVASÓNK!

Biztosan tapasztalta már, hogy sokkal könnyebben talál jó megoldásokat és tudatosabban hozhat megfelelő döntéseket, ha megbízható forrásokból rendszeresen ötleteket kap.
A HVG Könyvek ebben szeretne segíteni.

Neves szerzőktől, a világ legújabb, sokszor meghökkentő trendjeiről szóló, gondolatébresztő könyveket kínál széles skálán a HVG Könyvek. Kiadványaink, az ismeretterjesztő könyvektől a gazdasági és menedzsment témájú szakirodalmakon át a pszichológiai, önismereti művekig, egyformán azt a célt szolgálják, hogy felrázzák a mindennapi rutin során eltompult gondolkodásunkat, hogy rádöbbentsenek a változtatás szükségességére, és ösztönzést adjanak az értelmes, előremutató cselekvésre.

Neves szerzőink – Daniel Pink, Malcolm Gladwell, Edward de Bono, Seth Godin – legfrissebb kötetei most is sokak számára nyújtanak majd újabb ötleteket, kitörési pontokat és megoldási javaslatokat. Bízunk abban, hogy legújabb önfejlesztő kártyacsomagjaink is felrázzák majd a hagyományos megközelítéseket, és új élményeket jelentenek majd valamennyi olvasó számára.

Alkalmazásunk mindamellett, hogy könyveinkről, az új trendekről és a legizgalmasabb, legmeghökkentőbb elképzelésekről egyre több információval szolgál beleolvasási lehetőséget biztosít, kényelmes vásárlási lehetőségeket és kedvezményes csomagajánlatokat kínál.

Minden bizonnyal olyan olvasmányokat is talál köztük, amelyek alkalmasak családtagjai, barátai vagy épp üzletfelei év végi megajándékozására!

Kérem, tekintse meg teljes könyvkínálatunkat a www.hvgkonyvek.hu weboldalon!

A 12.00 óráig megrendelt könyveket az ország bármely pontjára, a következő munkanapon, 0 Ft csomagolás- és postaköltséggel szállítjuk házhoz.

Jó válogatást, könyveinkhez pedig jó szórakozást kívánunk!

HVG Könyvek

Information

Seller
HVG Online Zrt.
Size
5.9 MB
Category
Books
Compatibility
Requires iOS 3.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Hungarian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2011 HVG Könyvek
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like