iPhone Screenshots

Description

A HVG hírek alkalmazás segítségével ön a nap 24 órájában első kézből értesülhet a legfontosabb hazai és külföldi eseményekről, elemzéseket, véleményeket olvashat gazdasági, politikai és közéleti témákban.

A legfrissebb és legolvasottabb híreken kívül a http://hvg.hu összes rovatát követheti az alkalmazással, így a karrier, vállalkozás, IT, sport, kultúra, cégautó, egészség és gasztronómia területén is képben lehet.

Hétről hétre ízelítőt kap a friss HVG-ből, sőt az alkalmazás segítségével elő is fizethet a lapra.

A cikkeken, híreken kívül külön menüpontban megtalálhatja a HVG.hu-ról jól ismert Nagyítás képgalériákat, ahol a szöveg helyett a nagy felbontású fotók mutatják be a híreket. A még nagyobb felbontásért érdemes elfordítani a készüléket.

Szerkesztőink saját készítésű és egyéb, szemlézett videókat gyűjtenek össze a Videók menüpont alatt. A videók egy-egy cikkben szerepelnek, így arról is olvashat, miért érdekesek ezek, miért érdemes megnézni őket.

A HVG címlapjait a Címlaptárban végiglapozhatja az 1979-es indulástól egészen napjainkig. A könyvespolcon évenként gyűjtöttük össze őket, amire kattintva az adott évben megjelent összes HVG-t megtalálja.

What’s New

Version v2.5.4

Hibajavítás azon olvasóink számára, akiknek nem indult el az alkalmazásunk. Köszönjük a türelmet és elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Ratings and Reviews

3.9 out of 5
7 Ratings
7 Ratings
TamasFromVienna ,

Jo alkalmazas, de egyre tobb spam

Ujabban egyre tobb szamomra jelentektelen cikkrol jon ertesito (notification). Ez regebben csak a rendkivuli hireknel volt.
Nagyon jo elsokezbol hallani egy fontos hirrol, de nagyon nem hianyzik, az "ezek voltak 2013 technologiai vivmanyai" szintu cikkek spamelese.

Kisrokus ,

Nagyon átgondolt app

Sebesség. Valóban. Jön a notification, de a hir még nem jelenik meg. Mindenféle trükkös módon kell frissíteni. Még így is nagyon jó kis app!!

Habó ,

Értesítéseket nem lehet beállítani

Nagyon szeretem, csak jó lenne ha a betűméretet lehetne jobban nagyítani. Régebben ha keresztbe fordítottam ez történt.

Information

Seller
HVG Online Zrt.
Size
28.8 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Arabic, Catalan, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Malay, Norwegian Bokmål, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Slovak, Spanish, Swedish, Thai, Traditional Chinese, Turkish, Ukrainian, Vietnamese

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 HVG Kiadó Zrt.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like