Screenshots

Description

Hytteliv er magasinet for alle som elsker livet på hytta. Vi reiser landet rundt og finner hytter som blir til fantastiske hyttereportasjer med inspirerende bilder. Bladet har også en viktig seksjon for nyttestoff. Her er vedlikehold, smarte tips og gjør det selv i fokus. Hytteliv inspirerer og veileder. Hytteliv har faste eksperter som svarer på spørsmål om praktiske problemer i hver utgave. Med Hytteliv+ får du også tilgang til hele Hyttelivs rikholdige arkivmateriale, helt tilbake til første utgave fra 1972. Du kan søke innenfor hundrevis av sider med nyttestoff om temaer som tak, vegger, hyttedoer, uteplasser, grunnmur, vann, solcelle, maling, beising og mye mer om vedlikehold. Her finnes også alle våre inspirerende reportasjer.

---------------------

****Viktig: De digitale utgavene vil ikke inneholde covergaver eller andre vedlegg som kan finnes i papirutgavene. ****

---------------------

Fornyelse/Oppsigelse
Tjenesten blir automatisk fornyet ved slutten av gjeldende periode, dersom du ikke avslutter det minst 24 timer før periodens utgang.

Hvis du ønsker å avslutte abonnementet ditt må du slå det av minst 24 timer før din gjeldende abonnementsperiode utløper. Gjør dette ved å gå til «innstillinger» i iTunes-kontoen din under «abonnementer». Det er ikke mulig å kansellere din gjeldende abonnementsperiode.

Spørsmål om kjøp i iTunes
Ved kjøp av digitale utgaver og abonnement i iTunes er det Apple/iTunes som er leverandør, og eventuelle spørsmål rundt betaling og abonnementet må tas med Apple.

Innhold:
De digitale utgavene vil ikke inneholde covergaver eller andre vedlegg som kan finnes i papirutgavene. Kryssord o.l. vil ikke kunne løses digitalt.

Personvern
Ved å kjøpe eller laste ned appen godkjenner du å ha lest og akseptert Egmont Publishings vilkår for bruk og personvern-policy: http://www.hyttelivpluss.no/personvern?app=1//

What’s New

Version 2.1.5

Vi har lagt til mulighet for å stoppe sporing av bruk og informasjon om beskyttelse av personopplysninger

Information

Seller
Egmont Publishing AS
Size
18 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Norwegian Bokmål

Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
© Egmont Publishing AS
Price
Free
In-App Purchases
  1. abonnement $19.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer