Screenshots

Description

Om Carshine

Velkommen til Sørlandets mest komplette bilpleiesenter.

Hvert år ruller 6 000 biler ut av våre lokaler med fornøyde eiere bak rattet. 30 års erfaring og spesialkompetanse innen alle aspekter ved bilpleie, har gjort oss til et populært valg for den som er glad i bil. Hos oss kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender.
I 2009 flyttet vi inn i Norges største bilpleielokaler. På våre 1150 m2 i Sørlandsparken, tilbyr vi nye og eldre biler alt fra bilpleie i luksusklassen til en liten finish før veien kaller på ny. Ingen jobb er for liten, ingen jobb for stor. Vår kvalifiserte stab er glad i bil, og utfører hvert oppdrag deretter.
Mannen i gata er viktig for oss i CarShine. Det samme er bilforhandlere. Dette er kundemassen vår. Vi opplever at bedrifter og privatpersoner ofte vender tilbake til oss. Tungvekteren Bay Auto har sendt sine biler til oss for pleie siden 1990. Det ser vi på som en tillitserklæring.
Ønsker du å gi din bil et løft håper vi du ruller innom.

Vi skal gjøre vårt ytterste for å gjøre deg og din bil fornøyd.

What's New

Version 1.1

- Vaskekort
- Kontakt Oss
- Om Carshine

Information

Seller
App4u as
Size
51.6 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Arabic, Catalan, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian Bokmål, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Swedish, Traditional Chinese, Turkish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© App4u as
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like