Screenshots

Description

Yellow taxi е водеща компания за таксиметров превоз в София с над 20 годишен опит. На разположение на нашите клиенти са над 1200 автомобила, оборудвани със съвременна техника и възможност за плащане с дебитна или кредитна карта.
Call center работи със система, подсигуряваща ефикасен и бърз процес на поръчване, което ни прави най-добре подготвени да предоставим ненадминато ниво на услугите за всички клиенти.

Нашето приложение Ви позволява да поръчате при нас, където и когато пожелаете, с възможност да проследите автомобила в реално време и без необходимост да се обаждате по телефона. Ще получавате известия за статута на Вашата поръчка, които ще Ви държат в течение за нейния прогрес. Да се поръча е лесно с опцията за избиране на Вашата позиция на карта или с обикновено въвеждане на името на улицата.

Винаги търсим оптимални начини, за да бъдем с една крачна напред. Вярваме в грижата за нашите клиенти и ценим обратната връзка за предлаганите от нас услуги.
Ще се радваме да научим и какво мислите за нашето ново мобилно приложение.

За нас е удоволствие!

What's New

Version 12.21.1

Loyalty cards feature

Ratings and Reviews

1.4 out of 5
5 Ratings
5 Ratings
Niktaken ,

Аппа или услугата?!?

След дълги години, за съжаление или аппа е станал бъгав, или услугата се е влошила неимоверно. За една вечер чаках повече отколкото цяла година. И накрая си взех такси от улицата (също йелоу), а човека каза, че изобщо не му бил излязъл адреса в колата. За тел. да не говорим. Той винаги е call failed.

Information

Seller
EXPERT SERVICE SOFIA AD
Size
50.6 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 8.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Bulgarian, Dutch, French, German, Portuguese, Russian, Serbian, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© GPC Computer Software Ltd 2017
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like