Screenshots

Description

Yellow taxi е водеща компания за таксиметров превоз в София с над 20 годишен опит. На разположение на нашите клиенти са над 1200 автомобила, оборудвани със съвременна техника и възможност за плащане с дебитна или кредитна карта.
Call center работи със система, подсигуряваща ефикасен и бърз процес на поръчване, което ни прави най-добре подготвени да предоставим ненадминато ниво на услугите за всички клиенти.

Нашето приложение Ви позволява да поръчате при нас, където и когато пожелаете, с възможност да проследите автомобила в реално време и без необходимост да се обаждате по телефона. Ще получавате известия за статута на Вашата поръчка, които ще Ви държат в течение за нейния прогрес. Да се поръча е лесно с опцията за избиране на Вашата позиция на карта или с обикновено въвеждане на името на улицата.

Винаги търсим оптимални начини, за да бъдем с една крачна напред. Вярваме в грижата за нашите клиенти и ценим обратната връзка за предлаганите от нас услуги.
Ще се радваме да научим и какво мислите за нашето ново мобилно приложение.

За нас е удоволствие!

What's New

Version 12.20.1

Updates for iOS 10 and Google maps fix

Ratings and Reviews

Аппа или услугата?!?

Niktaken

След дълги години, за съжаление или аппа е станал бъгав, или услугата се е влошила неимоверно. За една вечер чаках повече отколкото цяла година. И накрая си взех такси от улицата (също йелоу), а човека каза, че изобщо не му бил излязъл адреса в колата. За тел. да не говорим. Той винаги е call failed.

Вече само с регистрация

i.33

Вече не ми позволява да поръчам такси без регистрация. Защо ви е имейл адреса ми за да поръчам такси?? Минавам на други таксита.

Information

Seller
EXPERT SERVICE SOFIA AD
*WEA.AppPages.Size*
50.6 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 8.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Bulgarian, Dutch, French, German, Portuguese, Russian, Serbian, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© GPC Computer Software Ltd 2017
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like