Screenshots

Description

Välkommen till LYX VXO
Vår vision är att du som kund ska kunna koppla av och lita på din frisör. Du ska känna dig välkommen, omhändertagen och få en lyxig upplevelse hos oss. Med fem olika kreativa frisörer finns det någon som passar just dig.

Vad är LYX?
Vi har valt namnet LYX VXO därför att vi tycker att det ska vara en lyxig upplevelse att gå till frisören. Lyx är olika för alla, vissa tycker att det är lyxigt att sitta hos frisören i flera timmar och vissa tycker att det är lyxigt att hinna med en klippning på lunchen. Därför har vi satt ihop en behandlingsmeny som vi hoppas kan passa alla.

Ett besök hos oss
När du kommer in i salongen möts du av en modern och mysig atmosfär, skön musik och glada frisörer. En behandling hos oss börjar alltid med en konsultation för att kunden och frisören ska förstå varandra, vi lyssnar på dina önskemål och kommer med råd och tips för att du ska få den bästa möjliga behandlingen hos oss. Du blir tvättad i håret samtidigt som du får massage i våra sköna schamponeringsstolar och vi bjuder alltid på Kaffe, te, vatten eller saft och även en god fika från Munges Bageri och Café. Du kan även köpa till andra godsaker såsom läsk, juice, bubbel och nötter. Du hittar alla alternativ i menyn som finns vid kundplatsen.

What's New

Version 7

push update

Information

Seller
Wajt Najt AB
Size
25.7 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
Copyright © 2016 by Wajt Najt.
Price
Free

Supports

  • Game Center

    Challenge friends and check leaderboards and achievements.

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like