Screenshots

Description

Szeretnél egy korlátlan sportbérletet mobilodra, mely kötöttségek nélkül, közel 400 helyre érvényes? Mindezt egyetlen bérlet áráért, akár már 4.900Ft/hó-tól?
A Sportkártyát percek alatt ingyen kipróbálhatod, vagy ugyanilyen gyorsan elő is fizethetsz rá! Nem kell kártya gyártásra várnod, vagy bárhova elmenned érte!
Sportolj akár minden nap máshol. Választhatsz korlátlan, vagy még kedvezőbb árú Light csomagjaink közül. Ha nem akarsz egy évre elköteleződni, választhatsz 3 hónapos futamidőt is, amely alatt évesre váltva jóváírjuk a különböztet. Éves hűségidővel 1 hónapra szüneteltetheted is előfizetésedet.
És még nincs vége! Amennyiben munkáltatód szerepel több százas cégadatbázisunkban, akár 40% kedvezménnyel lehet Sportkártya előfizetésed! Éves díjfizetőinknek esetén további kedvezményt biztosítunk.
Fitness, wellness, aerobic? Spinning, TRX, cross-fit? Falmászás, jóga, squash? Mind elérhető az új Sportkártya applikációval. Válassz az elfogadóhelyek széles kínálatából és lépj be pillanatok alatt, kártya nélkül, kizárólag a mobiloddal.
A keresővel gyorsan találsz magadnak Sportkártya elfogadót, ajánlásainkkal segítünk is ebben. Szűrhetsz sportágra, mozgásformára, csomagra, vagy nyitvatartásra. A térkép pedig segít hogy biztosan oda találj, vagy oda is navigál.
Az edzésnaplóval kövesd nyomon mikor, hol és hányszor jártál. Ellenőrizheted számlaegyenleged és pár kattintással be is fizetheted. Csomagot váltanál vagy hosszabítanál? Mindössze néhány mozdulat és indulhat a sportolás!

What's New

Version 2.0.4

- Továbbfejlesztett beacon használat
- Analitikai pontok bővítése

Ratings and Reviews

Kedvencek / adatmódosítás

Gerg6

A szűrőt kicsit át kehetne alakítani, kedvencként kiválasztani bizonyos létesítményeket és ezek fogadhatnának belépéskor.
Adatmódosításnál nem lehet vagy csak email címet megadni vagy csak lakcímet, mert ha nincs minden kitöltve hibát jelez.

Information

Seller
SPORTKARTYA Kereskedelmi es Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
60.2 MB
Category
Sports
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Hungarian
Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© 2017 Sportkártya Kft, minden jog fenntartva
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like