iPhone Screenshots

Description

A Játékostér egy olyan mobilalkalmazás, ahol különböző termékeket és szolgáltatásokat vásárolhatsz egyszerűen. A vásárláshoz külső Mastercard bankkártya vagy Simplon prepaid Mastercard kártya regisztrációja szükséges. Utóbbi esetén egy, az alkalmazásban egyszerűen kezelhető, elektronikus egyenleg is rendelkezésedre áll.

Az alkalmazást úgy alakítottuk ki, hogy két felületen egyszerűen és kényelmesen, néhány gombnyomással használni tudd az ott kínált termék és szolgáltatás portfóliót.

· Marketplace (piactér): A Marketplace vagy Piactér képernyőn hagyományos, a mindennapokban szükséges termékeket és szolgáltatásokat vásárolhatsz meg:

Balesetbiztosítás, Virágküldés, Itt/Ott Tv, Utazás

· Life (élethelyzet menedzsment): A Life képernyőn a megszokottól eltérő, a modern világhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások közül válogathatunk:

Jótékonyság, Kuponok, A Te ötleted, Nextreee, Fintech Világa, Hűség

Valamint egy harmadik felületen, az alkalmazás kezdőképernyőjén 2018 tavaszától elérhető lesz a ’Pénz’ menüpont, ezen keresztül a Prémium Játékoskártya, amely a Szerencsejáték Zrt. és a Simpon Zrt. által közösen a Szerencsejáték Zrt. játékosainak kínált prepaid Mastercard bankkártya.

További információk: www.jatekoster.hu, www.simplon.xyz

------------------------------
English:
The Jatekoster is an application where you can buy different products and services simple and easy.

In order to do that you need a registered Mastercard or a Simplon prepaid Mastercard.

With the Simplon prepaid Mastercard you have an application that comes with it, shows your actual balance and is easy to use.

The app was set up like so you would be able to browse and use all offered services with ease.

· Marketplace menu: In the Marketplace menu you can buy general products/services which come in handy in everyday life: Insurance, Flower delivery, Itt-Ott Tv, Travel

Life menu (life management): In Life menu you can choose from services that are a little extraordinary and part of a modern life: Charity, Coupons, Your idea, Nextreee, World of Fintech, Loyality

From the spring of 2018, on the opening page of the app, a third menu, the "Money" will appear and through here you will be able to order the Premium card for Jatekoster, which is a prepaid Mastercard, offered to the members of Szerencsejáték Zrt. with the help of Simplon Zrt.

For more information: www.jatekoster.hu, www.simplon.xyz

What’s New

Version 1.4.4

Bug fixes and small improvements.

Information

Seller
Eclectiq Minds Hungary Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
55 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Hungarian

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Gambling and Contests
Copyright
© 2018 Eclectiq Minds
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like