iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Via Belgica Digitalis by BIC Multimedia, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Via Belgica Digitalis

By BIC Multimedia

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Via Belgica Digitalis vertelt over de oude Romeinse weg die ooit Zuid-Limburg doorkruiste. De weg verbond de Atlantische kust met Keulen, dat langs de Romeinse rijksgrens lag. In Zuid-Limburg liep de weg dwars door de huidige gemeentes Maastricht, Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Voerendaal, Heerlen en Landgraaf.

In de website vind je op zo'n 40 locaties informatie over hoe de streek er ten tijde van de Romeinen uitzag, wie er woonden, hoe ze leefden, enz. Ook krijg je inzicht in welke enorme invloed de komst van de Romeinen had op de mensen die hier al woonden en op het landschap. Je bekijkt het landschap als het ware door de ogen van een Romein, maar dan met GPS...

Deze app is gratis, maar je hebt wel internetverbinding nodig, je telefoonprovider brengt hiervoor kosten in rekening. Het gebruik van een ‘flat-fee’ abonnement wordt aanbevolen. TIP: Steeds meer horecagelegenheden in de regio bieden gratis Wifi: dat is een goedkoop alternatief en is vaak ook sneller.

Via Belgica Digitalis is een initiatief van KFinHeritage, BICmultimedia en BdF producties en kwam tot stand met steun van de Provincie Limburg, de bovengenoemde gemeentes en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
Via Belgica Digitalis
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Education
  • Released:
  • Version: 1.0
  • Size: 5.1 MB
  • Languages: English, Spanish
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 3.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.