iPhone Screenshots

Description

De iDeal Dashboard app geeft u in één oogopslag de beschikbaarheid van iDeal bij de diverse banken. Daarnaast meldt de app (zelfs als deze niet actief is) of er een probleem is met iDeal van een deelnemende bank. Tevens meldt de app zodra iDeal betalingen weer mogelijk zijn. Deze meldingen worden gedaan met behulp van zogenaamde push notificaties. Zo bent u als webshop eigenaar altijd op de hoogte van de stand van zaken en kunt u hiernaar handelen.

Tap op een banknaam om diverse weblinks te zien en te openen: zoals de website van de bank zelf, Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn en/of YouTube. Tap op één van de links om deze te openen. U kunt het informatiescherm weer te sluiten door een tap op de banknaam.

Zolang u de app in de voorgrond actief houdt, zal iedere 5 minuten een update opgehaald en verwerkt worden. Zodra u de app naar de achtergrond plaatst en op een later tijdstip weer terugkomt, wordt er eveneens een update opgehaald en verwerkt. Gecombineerd met de push notificaties blijft u zo altijd op de hoogte van de beschikbaarheid van iDeal bij de diverse banken.

Ondersteunde banken: Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS, Bunq, RegioBank, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos, Van Lanschot Bankiers, Knab.

In juni 2015 top 10 betaalde app in de Finance category! En sinds die tijd in top 100/50/10 betaalde Finance apps.

What’s New

Version 1.2.1

- push notificatie probleem opgelost
- in-app Safari browser
- ondersteuning voor Bunq
- verbeteringen voor de toekomst

Information

Seller
Yellow Dice
Size
10.4 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Japanese
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Copyright
© 2014-2016 Steven van Loef
Price
$1.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like