iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app iDevice.Ro Push App by Adrian Gabor, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

iDevice.Ro Push App

By Adrian Gabor

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniul mobil sau al telecomunicatiilor.

iDevice.ro este “casa” celei mai mari comunitati a utilizatorilor de iPhone, iPad, iPod Touch-uri si Mac-uri din Romania, forumul de discutii fiind cel mai bun loc pentru a rezolva o problema ori pentru a cere un sfat in legatura cu achizitia unui produs.

iDevice.ro va pune la dispozitie aceasta aplicatie din App Store prin intermediul careia puteti afla rapid toate noutatile care sunt publicate pe blog, un sistem de notificari Push anuntandu-va de fiecare data cand apare un articol nou, peste 45.000 de utilizatori folosindu-l in mod constant.

iDevice.ro este recunoscut ca fiind cea mai buna sursa de informatii cu privire la produsele Apple, editorii publicand si review-uri pentru aplicatii disponibile in App Store dar mai ales pentru produsele lansate de catre compania americana, review-uri care ajuta mii de oameni sa ia decizia corecta cu privire la achizitioarea unui calculator, a unui telefon mobil, a unui accesoriu sau a unei tablete.

iDevice.ro este ales zilnic de peste 20.000 de romani si trebuie sa fie si alegerea ta! Aplicatia iDevice.ro are implementat sistemul Background App refresh care iti actualizeaza automat articolele chiar si in timp ce utilizezi alte aplicatii, iar fiecare sectiune de articole afiseaza articole noi pe masura ce acestea sunt disponibile. Exista posibilitatea ca initial fiecare sectiune sa nu aiba vreun articol sau sa aiba putine articole, insa pe masura utilizarii sale toate sectiunile vor fi automat completate!

What's New in Version 1.0.7

- rezolvare afisare numar total de comentarii
- rezolvare problema afisare interfata in articole
- rezolvare buguri minore
- imbunatatire performante

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iDevice.Ro Push App
View in iTunes
  • Free
  • Category: News
  • Updated:
  • Version: 1.0.7
  • Size: 10.0 MB
  • Language: English
  • Seller:
Rated 12+ for the following:
  • Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
  • Infrequent/Mild Realistic Violence

Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.
All Versions: