iPhone Screenshots

Description

iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniul mobil sau al telecomunicatiilor.

iDevice.ro este “casa” celei mai mari comunitati a utilizatorilor de iPhone, iPad, iPod Touch-uri si Mac-uri din Romania, forumul de discutii fiind cel mai bun loc pentru a rezolva o problema ori pentru a cere un sfat in legatura cu achizitia unui produs.

iDevice.ro va pune la dispozitie aceasta aplicatie din App Store prin intermediul careia puteti afla rapid toate noutatile care sunt publicate pe blog, un sistem de notificari Push anuntandu-va de fiecare data cand apare un articol nou, peste 45.000 de utilizatori folosindu-l in mod constant.

iDevice.ro este recunoscut ca fiind cea mai buna sursa de informatii cu privire la produsele Apple, editorii publicand si review-uri pentru aplicatii disponibile in App Store dar mai ales pentru produsele lansate de catre compania americana, review-uri care ajuta mii de oameni sa ia decizia corecta cu privire la achizitioarea unui calculator, a unui telefon mobil, a unui accesoriu sau a unei tablete.

iDevice.ro este ales zilnic de peste 20.000 de romani si trebuie sa fie si alegerea ta! Aplicatia iDevice.ro are implementat sistemul Background App refresh care iti actualizeaza automat articolele chiar si in timp ce utilizezi alte aplicatii, iar fiecare sectiune de articole afiseaza articole noi pe masura ce acestea sunt disponibile. Exista posibilitatea ca initial fiecare sectiune sa nu aiba vreun articol sau sa aiba putine articole, insa pe masura utilizarii sale toate sectiunile vor fi automat completate!

What’s New

Version 1.0.7

- rezolvare afisare numar total de comentarii
- rezolvare problema afisare interfata in articole
- rezolvare buguri minore
- imbunatatire performante

Ratings and Reviews

klaudinho17 ,

La mishto

cica ios 8

Anddreei ,

Prostie

Citesc stirile dar cu greu! Trebuie sa dau refresh de 2 ori ca sa pot viziona o stire daca nu se blocheaza :| porcarie

Drakos78 ,

5 stele bine meritate

Cea mai buna versiune de pana acum.

Information

Seller
Adrian Gabor
Size
10.6 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
© iDevice.ro
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like