iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app INA-Industrija nafte, d.d. by Globaldizajn, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

INA-Industrija nafte, d.d.

By Globaldizajn

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Inina vam aplikacija pomaže planirati putovanja – kratka i dugačka. Ako vam treba goriva - brzo pronađite najbližu benzinsku postaju, saznajte više o ponudama, novostima iz Ine i cijenama goriva. Ako sumnjate na gužvu, saznajte sve o stanju na cestama u Hrvatskoj i vremenskim prilikama koje vas očekuju. Kada dođete na vaše odredište, da ne zaboravite, obilježite mjesto gdje ste parkirali i aplikacija će vas uvijek dovesti do vašeg automobila. Uz to, uključite se u naše nagradne igre, iskoristite popuste i programe lojalnosti.

Funkcionalnosti:

Tražilica Ininih benzinskih postaja

Prikaz najbliže benzinske postaje u odnosu na vašu trenutnu lokaciju s udaljenošću i prikazom puta do nje na karti. Brzo doznajte radno vrijeme, cijene goriva na toj benzinskoj postaji  te koje druge usluge možete koristiti.

Informacije o gorivima

Koja su goriva dostupna u Ininoj maloprodajnoj mreži? Kakve su njihove karakteristike? Koje norme i zahtjeve zadovoljavaju i jesu li ta goriva dokazano najbolji izbor za vaš automobil? Više o Ininim gorivima saznajte putem aplikacije u dijelu koji je posvećen gorivima.

Stanje na cestama

Kako bi vaše putovanje bilo dobro planirano iskoristite informacije o stanju na cestama na koje vam daju sve aktualne informacije o događanjima na hrvatskim cestama. Ima li zastoja? Gdje su? Koje ceste bi bilo dobro izbjeći i što sve treba znati prije putovanja doznajte? Sve vam je dostupno jednim klikom.

Vremenska prognoza

Kakvo nas vrijeme čeka uvijek važno provjeriti prije polaska na put, a važno je to znati i kada dođemo na odredište. Više informacija o vremenu, kako bi vaše putovanje i boravak na odredištu bili ugodniji, saznajte putem vremenske prognoze.

Gdje sam parkirao

Svi smo nekada zaboravili gdje smo parkirali, ali sa ovom funkcionalnosti, i u nepoznatom mjestu, lako ćemo pronaći svoj automobil. Samo označite lokaciju na kojoj ste parkirali automobil i aplikacija će sigurno zapamtiti gdje je smo parkirali.

Novosti

Više o tome što radimo u Ini kakve vam novosti pripremamo.

Akcije

Opisi nagradnih igara, programa lojalnosti, aktualne akcijske cijene i ponuda koje nećete moći odbiti kada dođete na Inino prodajno mjesto dostupne su vam na jednom mjestu.

What's New in Version 1.0.5

- novi pregled proizvoda na super ponudi
-poboljšanja sigurnosti
-sitne prepravke

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
INA-Industrija nafte, d.d.
View in iTunes
  • Free
  • Category: Travel
  • Updated:
  • Version: 1.0.5
  • Size: 15.6 MB
  • Languages: English, Croatian
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.