iPhone Screenshots

Description

inci er udviklet for at hjælpe personer som interesser sig for kosmetik og pleje produkter eller personer med allergi overfor kosmetik. Eller til dig der vil undgå allergifremkaldende stoffer.

inci kan scanne stregkoden på kosmetikprodukter og give information om ingredienser og allergifremkaldende stoffer. Du kan også søge efter produkter i vores database. På den måde har du altid en ekspert lige ved hånden, som fortæller dig, om et produkt indeholder stoffer du vil undgå.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF inci

Når du bruger inci accepterer du automatisk disse vilkår og betingelser. Læs derfor vilkårene grundigt igennem inden du anvender inci.

inci kan løbende opdatere disse vilkår. Du kan altid se de gældende vilkår her.

HVEM ER VI
inci drives af allergyapp aps, Brinken 4, 5270 Odense, Danmark. Du kan kontakte os på kontakt@cosmetic-inci.com

RETTIGHEDER
Alle immaterielle rettigheder til eller i inci tilhører inci. Du opnår ingen rettigheder ved brug af inci, dog må du downloade en kopi af materialet til din personlige brug.

ANSVARSBEGRÆNSNING
inci's produktregister og allergenliste opdateres løbende. inci tager forbehold for, at materialet i inci kan indeholde informationer, som ikke er helt opdaterede, ligesom der kan forekomme tekniske unøjagtigheder og typografiske fejl. inci er ikke ansvarlig for og hæfter ikke for din brug af inci i situationer, hvor inci godkender et produkt, som alligevel giver dig eksem eller uønskede virkninger. Der kan være mange årsager hertil, f.eks. biologiske faktorer, som det ikke er muligt at tage fuldstændig højde for, indholdsstoffer, som ikke skal deklareres, eller individuelle toleranceforskelle.

inci er ikke ansvarlig for og hæfter ikke for eventuelle skader hverken direkte eller indirekte forårsaget af inci.

PERSONDATA
Når du bruger inci registrerer inci, hvilke produkter du ikke kan tåle eller ønsker at undgå. inci registrerer også hvilke produkter, som du indscanner og tidspunktet for indscanningen.

JURISDIKTION
Disse betingelser og vilkår er omfattet af og skal fortolkes i henhold til gældende dansk lovgivning. Enhver tvist vedrørende disse betingelser, deres fortolkning og din anvendelse af inci skal afgøres af de danske domstole.

Information

Seller
allergyapp Aps
Size
75.5 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 7.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Danish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© allergyapp ApS
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like