Screenshots

Description

Aplicația iNeed îți oferă informațiile de care ai nevoie pentru a reduce costurile și timpul investit în proiectul tău de construcții!

Cele mai apropriate magazine de construcții și amenajări interioare sunt acum la un click distanță de locația în care te afli.

Descarcă aplicația iNeed, selecteză categoria de produse de care ai nevoie și pornește către magazinul cel mai apropiat.

iNeed îți oferă, în timp real, toate informațiile despre locația celor mai apropiate magazine de construcții sau amenajări interioare, ruta cea mai rapidă prin Google Maps și contactele magazinelor pentru comandă rapidă.

Cu ajutorul aplicației iNeed poți găsi cu ușurință materialele de construcții de care ai nevoie și magazinul de unde vrei să cumperi. Poți suna direct din aplicație pentru a cere informații despre stoc, să rezervi sau să personalizezi comanda.

Descarcă pentru a găsi matarialele de care ai nevoie, fără consum de Internet suplimentar, fără griji și fără bătaie de cap.

What’s New

Version 1.1

Aplicația iNeed îți oferă informațiile de care ai nevoie pentru a reduce costurile și timpul investit în proiectul tău de construcții!

Information

Seller
FOX TOOLS SRL
Size
59.4 MB
Category
Navigation
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© FOX TOOLS SRL
Price
Free

Supports

  • Wallet

    Get all of your passes, tickets, cards, and more in one place.

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.