iPhone Screenshots

Description

InToMission is een christelijke organisatie die staat voor onafhankelijke crossculturele coaching, (praktische) begeleiding en training aan missionair werkers en hun thuisfrontteams (thuisfrontcommissies), oftewel Member Care.

InToMission geeft coaching en debriefing aan mensen die op weg zijn naar het buitenland, in het buitenland zijn, terugkeren naar Nederland of werkzaam zijn in multicultureel Nederland.

Dit kunnen mensen zijn zoals missionair werkers, zendelingen, ontwikkelingswerkers, en andere professionals die voor korte of langere termijn worden uitgezonden, maar ook mensen die werkzaam zijn in missionaire projecten in Nederland.

Korte termijn uitzendingen kunnen periodes zijn van een paar weken tot twee jaar, zoals stages, oriëntatiereizen, werkvakanties of korte termijn uitzendingen. Lange termijn uitzendingen zijn veelal langer dan twee jaar waarbij mensen in diverse projecten (ontwikkelingswerk, zendingswerk, noodhulp) wereldwijd werkzaam en betrokken zijn.

InToMission organiseert diverse trainingen en (wandel)workshops die relevant zijn voor korte of lange termijn uitzendingen, zoals interculturele trainingen, workshops over ontwikkelingswerk, communicatie op afstand, singles in mission, hart voor zending, en bijeenkomsten waarbij de ontmoeting van teruggekeerde zendelingen en ontwikkelingswerkers centraal staat.

What's New

Version 3.5.11

Kleine verbeteringen

Information

Seller
Tizin b.v.
Size
66.4 MB
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Danish, Dutch, French, German, Japanese, Portuguese, Simplified Chinese, Spanish, Traditional Chinese, Vietnamese
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Tizin B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like