iPhone Screenshots

Description

Isännöinti Lisko Oy:n sähköinen asiointikanava tuo taloyhtiösi tärkeimmät tiedot ja yleiset asumiseen liittyvät asiat helposti käyttöösi.

Mietimme jatkuvasti, miten asumisviihtyvyyttä ja asioinnin sujuvuutta voisi parantaa tuomalla lisää informaatiota ja toiminnallisuuksia helposti ulottuvillesi.

Yksi tärkeimmistä asumisviihtyvyyteen vaikuttavia tekijöistä on se, että taloyhtiön osakkaat ja asukkaat saavat kaiken heitä koskevan informaation helposti käsiinsä ja ovat näin tietoisia taloyhtiön asioista.

Sähköisen asioinnin kanavana luomme sinulle mahdollisuuden saada informaatiota ja hoitaa asumiseen liittyvät asiat vaivattomasti ajankohdasta ja paikasta riippumatta. Pääset tekemään ilmoituksia ja tilauksia, kuten vaikkapa isännöitsijäntodistus, aina sinulle sopivimpana ajankohtana. Lisäksi pääset yhdellä kirjautumisella kaikkien taloyhtiösi yhteistyökumppaneiden tarjoamiin tietoihin keskitetysti.

Pyrkimyksenä on kehittää palveluita jatkuvasti helpommiksi ja kattavammiksi. Tämän vuoksi palautteenne on tärkeää. Voit antaa myös kaikenlaista palautetta asiointikanavan kautta.

Tervetuloa Isännöinti Lisko Oy:n sähköiseen asiointikanavaan!

Information

Seller
Mobimus Oy
Size
37.3 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Isännöinti Lisko Oy
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer