Screenshots

Description

Istoria României pentru examene și Admitere - Popoare și spații istorice; Oamenii, societatea și lumea ideilor; Statul și politica; Relațiile internaționale - toate într-o singură aplicaţie!

"Simplu și la subiect. Exact ceea ce ai nevoie pentru pregătirea testelor și a examenului de Bacalaureat sau de Admitere la materia Istoria României."

Aplicația Istorie10 este realizată de un grup de programatori și profesori de Istorie. Conținutul se bazează pe programa analitică valabilă în învățământul liceal din România. Una dintre caracteristicile acestei aplicații este faptul că încearcă să ofere explicații pe înțelesul tuturor elevilor, dorind prin aceasta să-i ajute să înțeleagă istoria României și nu doar să memoreze date și evenimente. Sperăm că această aplicație va face ora de istorie mai simplă și mai atrăgătoare.

Aplicaţia se adresează în mod special elevilor și absolvenţilor care urmează să susţină un examen de Admitere din Istoria României, dar și profesorilor care sunt interesaţi de acest domeniu.

What's New

Version 1.2

Ajustări interfață.
Conținut îmbunătățit.
Fixare bug-uri minore.

Information

Seller
StartQ Software SRL
Size
8.1 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 7.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 StartQ Software
Price
Free
In-App Purchases
  1. Istorie10 FULL $2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like