iPhone Screenshots

Description

Thënie është aplikacion ku mund të gjeni thëniet më të bukura dhe më kuptimplotë nga gjithë bota dhe nga te gjitha kohërat dhe thëniet më te bukura shqipe nga autorë dhe thënie te vjetra të popullit.Ky Aplikacion ofron një mundësi te gjërë shperndarjesh dhe lidhjesh me dhe Aplikacionet të tjera sic jane,Facebook, Twitter dhe Instagram, thënien që ju e preferoni mundë te shpërndani në shumë rrjete sociale.

What's New

Version 3.1

- Whole new graphics.

Ratings and Reviews

App shumë mirë

EdriStorm

Dashuria këtë kërkesë

Information

Seller
Rexhep Aliu
Size
5.7 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Catalan, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian Bokmål, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Slovak, Spanish, Swedish, Traditional Chinese, Turkish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Rexsolution
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like