iPhone Screenshots

Description

JUSTUS tilbyder følgende service:

- Stil et gratis juridisk spørgsmål under funktionen * Spørg.
- indhent et tilbud på rådgivning fra en advokat/rådgiver under funktionen *Tilbud
- søg rådgivere i dit nærområde via din GPS funktion
- læs blog med juridiske nyheder

Har du brug for et svar på et spørgsmål?

JUSTUS tilbyder på en nem, effektiv og nærværende måde online retshjælp - en kort og grundlæggende vejledning af generel karakter til privatpersoner om privatlivets retsforhold og til erhvervsvirksomheder og iværksættere om grundlæggende erhvervsjuridiske forhold. Uanset hvor du befinder dig og hvornår, har du via JUSTUS’ chatfunktion mulighed for at stille et simpelt juridisk spørgsmål og få et kort og grundlæggende svar, som du kan bruge som en retningspil for dine videre overvejelser.

Har du brug for en advokat:

Via ”Find din advokat”-funktionen kan du hurtigt få et overblik over de advokater i dit nærområde. Med et enkelt klik på den advokat, som du ønsker at komme i kontakt med, får du adgang til advokatens kontaktoplysninger og kan enten vælge at sende en mail eller foretage et opkald. Enkelt og hurtigt, uanset hvor du befinder dig.

Få et tilbud på en juridisk opgave:

Ved du allerede, at du har en opgave, som skal løses af en advokat eller juridisk rådgiver, har du en nem og uforpligtende adgang til indhente et tilbud fra advokater/jurister, som kan byde ind på ved at sende dig en pris til direkte til dig. Du bestemmer selv, om du vil gå videre med tilbuddet og hvilket tilbud, du vælger. Når du har fundet det bedste match til dit behov, sletter du opgaven.

Vilkår og betingelser:

Du kan kun stille et gratis spørgsmål vedr. et retsforhold. Ved brug af JUSTUS til en kort juridisk vejledning eller svar på dit spørgsmål etablerer du ikke et klientforhold med advokaten/juristen eller et evt. advokatfirma, som besvarer dit spørgsmål. Du kan som udgangspunkt regne med, at det er en juridisk eller en stud.jur., der besvarer dit spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at den juridisk vejledning og svar, som du modtager via app’en derfor ikke er juridisk rådgivning, som advokaten/juristen kan holdes ansvarlig for. Vi besvarer kun helt grundlæggende og generelt på spørgsmålene, herunder også på de erhvervsretlige spørgsmål. Vi forbeholder ret til at melde pas på spørgsmål, som vi ikke mener egner sig til retshjælp og besvare ikke spørgsmål af skatteretlige eller strafferetlige karakter.

Du bør kun bruge det svar, du modtager som en foreløbig retningspil, der bør følges op af fuld rådgivning. En egentlig rådgivning skal kun gives på baggrund af et fuldstændigt oplyst grundlag og med adgang til alle relevante dokumenter og oplysninger i sagen. Det er ikke muligt at få et fuldt oplyst grundlag på baggrund af et enkelt spørgsmål og app’en giver ikke mulighed for at give alle de fakta eller oplysninger, som normalt er nødvendige for en korrekt og grundig rådgivning. Du skal ikke handle eller undlade at handle alene på grundlag af det korte svar, du modtager via app’en ved spørgsmål, som har stor betydning eller som er vigtige for dig eller dit erhverv. Svaret er kun til dit eget brug og bør kun bruges begrænset.Du kan og bør ikke bruge svaret som andet end en retningspil til at komme videre i dine overvejelser. Vi tager ikke ansvar for brug på andre måder, og du accepterer at dit brug af vores svar ikke kan gøre os erstatningsansvarlige ved eventuelle tab. Svaret må ikke forelægges for tredjemand, fx en modpart eller en myndighed.

Vi er undergivet tavshedspligt, og alle modtagne oplysninger behandles fortroligt - men for at give borgerne adgang til mere viden om juridiske forhold og gøre vores borgere klogere på området, vil spørgsmål og svar eventuelt vil blive offentliggjort under nyheder i anonymiseret form, medmindre du udtrykkeligt skriver, at du ikke ønsker dette.

JUSTUS forbeholder sig ret til at tage kontakt til brugerne for at foretage en interessentskabsanalyse/tilfredshedsundersøgelse.

Information

Seller
Moonsted IVS
Size
10.8 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Arabic, Danish, Dutch, French, German, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Traditional Chinese, Turkish, Vietnamese
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Justus
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like