iPhone Screenshots

Description

Kartela MANA është program i parë i Lojalitetit me partneritet në Kosovë, i cili është ndërtuar për të shpërblyer konsumatorët. Ky program mundëson grumbullimin e pikëve dhe më pas shfrytëzimin e tyre përbrenda gjithë partnerëve të përfshirë në program. Si anëtarë të kartelës MANA, ju do të fitoni pikë për çdo euro të shpenzuar tek cilido nga partnerët e programit. Këto pikë të grumbulluara pastaj mund t’i shfrytëzoni si para tek cilido nga këta partnerë.

Shkarkoni Aplikacioni MANA falas dhe informohuni mbi aktivitetin tuaj, partnerët dhe ofertat si dhe menaxhoni profilin tuaj.

* Informohuni lehtë dhe shpejtë mbi gjendjen e pikëve në kartelën tuaj MANA
* Përcjellni aktivitetin tuaj dhe njoftohuni në kohë reale mbi grumbullimin dhe shfrytëzimin e pikëve tuaja
* Informohuni të parët mbi Ofertat ekskluzive të partnerëve të kartelës MANA (Vala, HIB Petrol, Super Viva, GAMA Electronics, AltaVia Travel, Aldex Qeramika, Sach Pizza, Sport Vision, Little Big, Prince Coffee Shop, Ora Watches & Jewelry, Sirius Wine, Light House, Taxi Dallas, Preciosa, Iliria Dent)

Aplikacioni është falas dhe krejt çka duhet të bëni:
- Nëse jeni anëtarë i kartelës MANA shënoni e-mailin ose numrin e telefonit me të cilin jeni të regjistruar, fjalëkalimin që keni zgjedhur dhe kyçuni
- Nëse jeni anëtarë i kartelës MANA mirëpo jeni duke u kyçur për herë të pare në llogarinë tuaj, shënoni e-mailin ose numrin e telefonit me të cilin jeni të regjistruar ndërsa si fjalëkalim përdorni barkodin e kartelës tuaj MANA.
- Nëse nuk jeni anëtarë i kartelës MANA atëherë klikoni butonin ‘Regjistrohu’, mbushni fushat me të dhënat tuaja dhe bëhuni pjesë e programit MANA

* Ndani kohën tuaj dhe vlerësoni Aplikacionin e Kartelës MANA.

What's New

Version 1.0.1

Bug fixes and performance improvements

Information

Seller
MANA SH.P.K
Size
49.8 MB
Category
Shopping
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© MANA SH.P.K
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like