Screenshots

Description

KARYASENI. merupakan sebuah syarikat penerbitan novel yang ditubuhkan pada akhir 2010. Bermula dari sebuah laman sesawang Penulisan2u pada tahun 2006, kini kami bergerak selangkah ke hadapan dengan mewujudkan syarikat penerbitan KARYASENI. Sebelum kewujudan KARYASENI kami menjalinkan kerjasama dengan beberapa penerbit novel tempatan, terutamanya dalam menyediakan manuskrip kepada penerbit dan juga menjalankan promosi. Pengalaman dan ilmu yang diperolehi sejak tahun 2006, kami gunakan untuk membangunkan sebuah penerbitan yang bergelar KARYASENI.
KARYASENI sebenarnya digabungkan melalui dua perkataan iaitu KARYA dan SENI. Nama yang sesuai untuk sebuah penerbitan yang menghasilkan karya-karya dari penulis novel. Seni dalam alunan corak penulisan memberi satu gambaran kepada sebuah gambaran cerita.
KARYASENI ditubuhkan bagi memeriahkan industri penulisan novel tanahair. Disamping dapat melahirkan penulis-penulis berbakat dan juga melahirkan karya yang mampu memberi impak positif kepada pembaca.
Kini KARYASENI telah melangkah setapak kehadapan dengan memperkenalkan Karyaseni Mobile untuk semua peminat novel tanah air. aplikasi ini dibangunkan khusus untuk memberi tambah nilai kepada peminat-peminat novel yang telah lama menyokong kami dalam penulisan novel.

What's New

Version 3.1.1

Antarmuka baru
Bugs telah dikemaskini dan dibaikpulih
Lebih pantas

Tambahan modul:
Acara - Dapatkan berita terkini acara sekitar anda untuk mendapatkan harga promosi novel terbitan Karyaseni dan Penulisan2u

Information

Seller
PENERBITAN KARYASENI SDN. BHD
Size
15.5 MB
Category
Books
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Penerbitan Karyaseni Sdn Bhd.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like