Screenshots

Description

Kauppalehden iPad-sovellus sisältää kaiken: Kauppalehden päivän lehden, Option, ajoittaisia näytelehtiä sekä liitelehdet. Kauppalehti julkaistaan tässä sovelluksessa jo varsinaista julkaisupäivää edeltävänä iltana. Saat näköislehden siis luettavaksesi ennen muita, illalla klo 22. Etu on voimassa toistaiseksi. Lisäksi näet verkon tuoreet uutisnostot.

Lataa sovellus maksutta. Kauppalehden Digi- ja VIP-tilauksiin näköislehtien lukuoikeus kuuluu tilaushintaan. Lataamasi lehdet säilyvät tallessa ja voit palata niihin aina halutessasi, laitteesi tallennustilan puitteissa.

 Voit myös ostaa Kauppalehden ja Option näköislehden iPadiin/iPhoneen irtonumerona tai kestotilauksena. Kauppalehden 1 kuukauden kestotilaushinta iTunesissa on 17,99 € ja 12 kuukauden kestotilauksen hinta on 139,99 €. Kestotilaushintoihin sisältyy myös kahden viikon välein ilmestyvä Optio. Kauppalehden irtonumero maksaa 1,99 € ja Option irtonumerohinta on 7,99 €.Kestotilauksiin sisältyy maksuton yhden kuukauden koejakso. Sen aikana tilauksen voi peruuttaa kuluitta.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti ellei tilaaja kytke uusiutumista pois päältä viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson loppua. Seuraava tilausjakso veloitetaan iTunes-tililtä tilauksen päättymistä edeltävän vuorokauden aikana. Kestotilausta voi hallinnoida oston jälkeen iTunesin tiliasetusnäkymässä. Voimassaolevaa tilausjaksoa ei kuitenkaan voi peruuttaa.

What's New

Version 3.1.5

- General improvements

Information

Seller
Kauppalehti Oy
Size
17.4 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Finnish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Kauppalehti
Price
Free
In-App Purchases
  1. Osta irtonumero $1.99
  2. Kauppalehden ja Option kestotilaus $139.99
  3. Kauppalehden ja Option kestotilaus $17.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like