Screenshots

Description

In de app ‘kennisbank terrorisme’ zijn foto's, logo's en actualiteiten opgenomen over organisatie die door de EU en VN worden gekenmerkt als ‘verboden, omdat zij verbonden zijn met terroristische activiteiten’. Steun verlenen aan het voortbestaan van activiteiten van deze organisaties is in Nederland bij wet verboden. In Nederland worden eerstelijns professionals steeds vaker geconfronteerd met uitingen of activiteiten die kunnen duiden op mogelijke betrokkenheid bij dergelijke terroristische groeperingen. Deze kennisbank is bedoeld om deze professionals in staat te stellen dergelijke uitingen of signalen vroegtijdig te onderkennen en herkennen. Ziet u een logo of beeld waarvan u vermoedt dat het behoort tot een terroristische organisatie, vergelijk deze met de informatie uit de kennisbank.
De app bevat:
• lijst met terroristische organisaties volgens de EU- en VN-lijst
• overzicht beeldmateriaal (logo’s, vlaggen, uitingen)
• overzicht recente activiteiten en interventies, eventueel te filteren per organisatie
• zoekfunctie waarbij binnen de kennisbank naar informatie worden gezocht
• updates van de kennisbank worden via een pushbericht aan de gebruikers van de app gemeld
Meer informatie is tevens te vinden op http://kennisbankterrorisme.nctv.nl/.

Information

Seller
Bouwmeester Van Leeuwen B.V.
Size
11.7 MB
Category
Reference
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Infrequent/Mild Realistic Violence
Frequent/Intense Mature/Suggestive Themes
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Frequent/Intense Horror/Fear Themes
Copyright
© Rijksoverheid
Price
Free

Supports

• Family Sharing

With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like