Screenshots

Description

Kivra - din digitala brevlåda!

Över 2,6 miljoner svenskar använder Kivra! Med Kivra får du din post digitalt från anslutna myndigheter och företag du är kund hos. Gratis, säkert och dessutom bra för miljön!

Vilken post kan du få i Kivra?
Slipp papper i brevlådan! I Kivra kan du få post såsom deklarationen, fakturor, kreditupplysningar och lönespecifikationer. Det enda du behöver göra är att registrera dig sedan får du automatiskt din post digitalt från myndigheter och anslutna företag du är kund hos. Snabbt, smidigt och sorterat!

Just nu skickar över 10 000 avsändare post via Kivra och nya avsändare ansluter sig dessutom löpande, vilket innebär att du successivt kommer få mer av din post digitalt.

Betala fakturor med ett klick
Slipp krångla med med att skriva in betalningsmottagare, datum för betalning och belopp! Med Kivras betaltjänst kan du enkelt betala fakturor med ett klick. Du får en bra överblick över fakturan och kan sedan lägga in fakturan för betalning direkt i Kivra så att pengarna är mottagaren tillhanda på förfallodagen.

Post på dina villkor!
Du får en pushnotis när du får ny post i Kivra, var du än befinner dig. Är det någon avsändare du vill få papperspost från kan du välja att ställa av avsändaren som inloggad på Kivra under Inställningar.

Läs mer om Kivra på www.kivra.com

What's New

Version 3.1.3

På grund av interna uppdateringar i iOS 12.0 så är det viktigt att du uppdaterar din app regelbundet, eftersom vi inte kan garantera funktionalitet för äldre versioner av iOS.

Nyheter!
• Mer plats för det som är viktigt. Vi döljer nu navigation när du är inne på ett dokument för att det ska bli lättare att läsa.
• Vi har lagt till information om status för en betalning.
• Du kommer nu att få information om något har gått fel när du försöker logga in med Mobilt BankID.
• En del mindre korrigeringar av layout och typografi.
• Vi har gjort en del förändringar under huven som gör appen snabbare och stabilare.

Ratings and Reviews

3.6 out of 5
5 Ratings
5 Ratings
henhouse

Incorrect language setting

The app is listed as being in English, though it is Swedish. This is a bit misleading, the localization setting should be set to Swedish unless English is also supported.

alexsk!

En användbarhetskatastrof

Information på fakturor (OCR, BG osv) går inte kopiera utan måste skrivas av för hand. Den inbyggda betallösningen använder autogiro, vilket är hyfsat kass då kommande betalningar som registrerats i Kivra inte syns i internetbanken ihop med andra kommande betalningar förrän en dag eller två innan pengarna ska dras. Blir svårt att få översikt över ekonomin om man betalar visa saker direkt i kivra. Och gör man inte det måste man alltså skriva av OCR och BG manuellt i sin internetbank. För mig var det enklare när jag fick pappersfakturor. Fail?

Information

Seller
Kivra AB
Size
88.2 MB
Category
Productivity
Compatibility
Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Kivra AB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like