Screenshots

Description

De App van Kleinhout Makelaardij, Uw Kwaliteitsmakelaar.

Wij zijn actief op het gebied van aan- en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten. Zowel van projectontwikkeling, nieuwbouw en bestaande bouw. Met onze jarenlange ervaring in de regio zijn wij u graag van dienst bij aankoop, verkoop als taxaties van uw woning of bedrijfspand.
Wij zijn lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit brengt met zich mee dat wij altijd het aanbod van alle NVM makelaars in de regio paraat hebben. Dit keurmerk zorgt ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is en wij beschikken over kwalitatief goed personeel.

Kwaliteitsmakelaar houdt in dat wij alles onder één dak hebben en wij kunnen u tevens adviseren in hypotheken en verzekeringen. Het houdt tevens in dat wij gebruik maken van het kwaliteitstarief. Dit houdt in een uniform tarief zonder verdere bijkomende kosten.
Voor u als verkoper is het van belang dat u juist een zo hoog mogelijke prijs bereikt. Wij zorgen ervoor dat uw object direct bij alle makelaars beschikbaar is zodat u uw pand snel en tegen de beste prijs kan verkopen. Als u uw pand wil verkopen dan kunt u via deze website een afspraak maken. Wij komen dan vrijblijvend langs om een waardebepaling te doen. U hoort direct wat onze specialisten als opbrengst verwachten

De informatie wordt u aangeboden door Kleinhout Makelaardij, Internet Makelaars, 50Plus Makelaars en Defensiemakelaar.
Voor verdere informatie over de woningen of over uw financieringsmogelijkheden kunt u met ons kantoor contact opnemen per email: info@kleinhout.nl of per telefoon: 023-5251106.

What's New

Version 2.1

* fixed compatibility issue with IOS8

Information

Seller
Realworks BV
Size
1.9 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2013 Realworks B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer