Screenshots

Description

Kleutereiland is een applicatie van Meester Dennis. Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen met deze applicatie oefenen met het voorbereidend lezen, tellen, rekenen, cijferherkenning en nog veel meer. De kinderen oefenen met heel veel verschillende basisschooldoelen.

Deze applicatie is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar die nog niet kunnen lezen. Zo worden de vragen, opdrachten en menu’s uitgesproken. De kinderen kunnen dus helemaal zelfstandig en zelfsturend aan de slag met deze applicatie. Daarnaast is het zo dat de kinderen door de makkelijke, heldere en mooie vormgeving op een snelle manier vragen kunnen herhalen en zelf kunnen kiezen wat ze gaan doen. Door het instellingenmenu kunt u als ouder of leerkracht de app naar wens instellen. Zo kunt u uw zoon/dochter laten oefenen met getallen tot 5, 10, 15 of 20 en kunt u zelf aangeven hoeveel opdrachten de leerling moet maken.

In deze versie van deze applicatie zitten de volgende spelletjes:
Memorie
Memorie kan op drie verschillende niveaus gespeeld worden. De kinderen kunnen met 8, 12 en 20 kaarten spelen. De kinderen krijgen steeds een ander thema en moeten het spelletjes uitspelen.

Patronen:
Patronen schrijven bestaat uit 9 verschillende setjes schrijfpatronen. Elk setje heeft 5 patronen en in totaal zijn er dus 45 patronen. De kinderen kunnen met deze patronen hun schrijfmotoriek oefenen. Leuk om hierbij te gebruiken zijn styles-pennen.

Cijfers:
Het onderdeel cijfers bestaat uit 6 verschillende spelletjes. De kinderen kunnen cijfers leren, oefenen met tellen, het herkennen van cijfers en het schrijven van cijfers. Ook is er een spelletje gericht op de buurgetallen.

Tekenen:
Het spel tekenen heeft 12 kleurplaten. De kinderen kunnen deze kleurplaten inkleuren en bekijken.

Mozaïek:
Mozaïek bestaat uit 18 verschillende patronen die de kinderen kunnen namaken. De bedoeling is dat de kinderen de patronen na maken door de vierkantjes de juiste kleur te geven.

Extra’s:
Extra’s bestaat uit 6 verschillende spelletjes. De kinderen kunnen hier oefenen met het namaken van reeksen, het herkennen van kleuren, het herkennen van schaduwen, rijmwoorden oefenen, seriëren en dieren geluiden herkennen.

Veel plezier met spelen! Vragen kunnen altijd gestuurd worden.

Groetjes,
Meester Dennis

What's New

Version 1.0.5

- Nieuw HD design.
- Kleine Bugs opgelost.
- Nieuwere SDK Files.

Information

Seller
Dennis van Duin
Size
52.7 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Dennis van Duin 2017
Price
$2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like