Screenshots

Description

Konica.al është portali klasik me veshje moderne që ka mbërritur tashmë dhe mungonte për shumë arsye.

Konica.al do të jetë portali i debateve të forta intelektuale, në të gjitha fushat ku mund të bëhet debat.

Konica.al do të jetë zë kritik i shoqërisë dhe kombit.

What's New

Version 1.1

Bug fix

Information

Seller
NAZARKO SHPK
Size
29.8 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
© Nazarko SHPK
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like