Screenshots

Description

In de Kop gelegen in Noordwest-Overijssel, is het thuis van bekende plekken als Giethoorn, Blokzijl, Steenwijk, Vollenhove, Nationaal Park Weerribben-Wieden en vele verborgen schatten

In de Kop is een nieuwe samenwerking tussen RTV Slos en DB Promotie. Beide partijen willen zich er voor in zetten om regionaal nieuws en actualiteiten brengen op een zo’n breed mogelijk gebied. Via televisie, internet en in gedrukte vorm kan al het nieuws op verschillende manieren gebracht worden bij de consument.

Dat er behoefte is aan het regionale nieuws blijkt uit de vele reacties die zowel RTV Slos als DB Promotie krijgen op hun werk tot nu toe. Zo wordt Service TV door velen nog steeds en dagelijks goed bekeken en wordt de site www.indekop.nl van DB Promotie dagelijks door velen bezocht.

Beide partijen hebben elkaar gevonden in een nieuwe samenwerking en willen hun nieuwsgaring koppelen en het via tv, internet en gedrukte vorm naar de consument brengen. Voor adverteerders een leuke mogelijkheid om hun product via diverse kanalen onder de aandacht te brengen en niet afhankelijk te zijn van een éénmalig geplaatste advertentie. Koppelen en de kracht van herhaling is hier het toverwoord.

What's New

Version 1.1

Oplossingen voor problemen en verbeterde prestaties

Information

Seller
D Brans
Size
39.7 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Copyright
© Kop in Beweging
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like