Screenshots

Description

Ontdek de officiële KRC Genk app. Dé manier om al het nieuws over KRC Genk als eerste te beleven.

Wat zit erin? Al het KRC Genk nieuws natuurlijk, met push berichten opdat je niets hoeft te missen. Ook kalender en klassement heb je met de app altijd bij de hand. Op matchdag zorgen we in de app voor een live verslag van zowel uit- als thuismatchen.

En er is meer! Met de app koop je makkelijk tickets of merchandise in de fanshop. Ook alle filmpjes van KRC Genk TV, het verhaal van ons 30ste seizoen en de KRC Genk Instagram pagina zijn makkelijk toegankelijk. Ben je abonnee? Log dan in voor enkele unieke extra’s. Je kan het saldo op je club card raadplegen en opladen. Én je kan FRZA! punten sparen die je kan gebruiken om KRC Genk merchandise te kopen met een unieke korting.

De KRC Genk app is gratis. Ontdek hem nu! Heb je vragen of werkt er iets niet zoals het hoort? Laat het ons weten via app@krcgenk.be.

What's New

Version 3.1.0

In versie 3.1 kan je nu met jouw FRZA! punten producten kopen via onze webshop. Ontdek hier het FRZA! assortiment onder webshop in de app!

Ratings and Reviews

I can't read it

Corbrock12

It seems like a very good app to keep track of the latest happenings of KRC Genk, however I can't read any of the words,it could use an English option maybe

Information

Seller
Kon Racing Club Genk 322 VZW
Size
25 MB
Category
Sports
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© KRC Genk
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like