Capturas de pantalla

Descripción

"Kujdes nga Ekstremizmi, O Biri Im !" është një libër i autorit Dr.Halid Alij, i përkthyer në gjuhën shqipe nga Zejd Haziri. Ky liber është një mësim për te gjithë. Me leximin e tij meson se Islami urdhëron për paqe dhe jo luft, mëson të mbrohesh ekstremizmi, mëson dashurin ndaj fes së vërtet dhe atdheut, dhe shum gjëra të ndryshme qe e mbrojn njeriun nga shkatërrimi i tijë dhe i kësaj bote, qe janë duke ndodhur sot.

Novedades

Versión 1.0

This update is signed with Apple’s latest signing certificate. No new features are included.

Información

Vendedor
Emin Emini
Tamaño
15.1 MB
Categoría
Libros
Compatibilidad
Requiere iOS 7.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.
Idiomas
Inglés
Edad
Clasificación 9+ por lo siguiente:
Temas para adultos/provocativos infrecuentes/moderados
Copyright
© Emin Emini
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • Compartir en familia

    Hasta seis miembros de una familia podrán usar esta app mientras la función Compartir en familia esté activada.

Más sobre este desarrollador