Screenshots

Description

Appen indeholder over 50 forskellige lege og alle legene har hver en videoforklaring. Legene starter fra 4+ og er helt uden reklamer.

Om lidt henter du forhåbentligt Legehjul ned til din private mobil eller iPad. Men ønsker du at bruge Legehjul i skolen eller børnehaven, anbefaler vi, at du køber et abonnement. Det giver nemlig nem adgang for hele skolens personale samt elever. Læs mere på www.legehjul.dk/kom-i-gang

Nyeste funktioner:
Nu kan du optage dine egne lege og uploade dem direkte i appen. Husk at de lege, kun ligger på din mobil eller iPad. Du kan lave de egen kategori, kun med dine favorit lege. Der er mulighed for at finde inspiration til leg, på en cykel og sidst men ikke mindst, kan du komme direkte via appen til vores sociale medie profiler.

Legehjul har til formål at inspirere og opfordre til mere leg hos alle. Vores mission er at sprede en landsdækkende #legeEpidemi - Vi har gjort det nemt, sjovt og tilgængeligt med Legehjul appen.

HVORFOR LEGEHJUL?
Fordi vi virkelig gør os umage med at lave et produkt, vi selv synes er godt. Med den nyeste opdatering indeholder Legehjul over 50 lege i forskellige kategorier og aldersgrupper, samt en masse nye funktioner. Der er sågar kommet cykellege ind i vores legeunivers.

Der er som altid en videoforklaring til alle legene, som nemt og hurtigt forklarer, hvad legen går ud på. Husk at det kræver netadgang for at kunne afspille videoerne.

Udover det har vi lavet en helt ny feature i appen - nemlig en ”Optag selv” funktion. Med den kan du nu optage og putte alle dine egne kreative lege ind i Din app.

LEG I SKOLE OG BØRNEHAVE
Vi ønsker at inspirere så mange børn som muligt til en bedre, mere legende og aktiv hverdag. Det fokus har vi haft fra starten af, derfor skal det også være nemt og uden forberedelsestid for skoler og børnehaver at bruge Legehjul i dagligdagen.

På www.legehjul.dk kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til mere leg henne i skolen og børnehaven, på en nemmere måde

What's New

Version 2.1.1

Mindre fejlrettelser

Information

Seller
Kim Norgaard
Size
12.2 MB
Category
Entertainment
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2014 HverDag
Price
$4.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like