Screenshots

Description

Aceasta este aplicatia oficiala Liviu Guta
In this app you can find:
About me, Last Videos , Music, Photos, Contact
Liviu Guta, pe numele sau adevarat Liviu Catalin Mititelu, a inceput sa cante de la varsta de 8 ani, imitand voci ca Michael Jackson, Elvis Presley dar si genuri R&B, Jazz…La varsta de 20 de ani Liviu Guta incepe sa abordeze genul Balkanic (Gipsy Style) Liviu fiind roman nu rrom, cucereste repede inimile Rromilor si a Romanilor fiind cel mai iubit cantaret de muzica de petrecere. De-alungul carierei sale, lui Liviu Guta i se fabrica fel de fel de piedici pentru a se scapa de el de pe piata muzicala, dar Liviu nu cedeaza, rezista si scapa singur din aceste piedici datorita talentului sau…
A paricipat la mai multe concursuri pentru copii TIPTOP MAXI TOP etc,reusind mereu sa impresioneze juriul clasandu-se pe locuri fruntase de fiecare data. A cantat r&b, pop , jazz diferite genuri muzicale dar succesul urma sa vina in momentul cand a ajuns la un studio de manele,unde a fost apreciat pentru vocea sa.
Producatorul casei de productie vazand asemanarea izbitoare la voce cu vocea deja celebrului Nicolae Guta s-a hotarat sa ii puna numele de Liviu Guta ceea ce a ramas si astazi. In 2000 a inregistrat alaturi de Liviu Pustiu,Mr. Juve si Claudia melodia ‘4 nopti si 4 zile’ care s-a bucurat de un succes foarte mare, acesta fiind si pasul care l-a aruncat in lumea interpretilor cunoscuti de manele. A inceput accesiunea acestuia scotand diferite piese care au fost pe placul publicului. In anul 2001 a avut o colaborare cu Costi Ionita,acea colaborare aducandul in vizorul publicului si ca imagine… melodia “Multe lacrimi cristaline“, aflandu-se mult timp pe locul 1 in topul Atomic TV. Au urmat diverse emisiuni televizate la Pro Tv, Acasa Tv, Atomic, National Tv, Antena1.

What's New

Version 3.0.1

- iPhone X support
- minor bug-fixes
- lcon change

Ratings and Reviews

Imi place branza, smantana si mamaliGutza!!!

RazWanP

Fara numar $rope

Information

Seller
Ovidiu Lomnasan
Size
38.2 MB
Category
Music
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Copyright © 2017 LIVIU GUTA
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like