Screenshots

Description

Het kopen of verkopen van een huis doe je hooguit een paar keer in je leven. Een belangrijke en emotionele stap, die om inzicht en zekerheid vraagt. De makelaars van LOFwonen helpen je graag bij het nemen van de juiste beslissingen, zowel bij aankoop als bij verkoop. Wij zijn actief en gedreven in het vinden van de beste koper voor je huis. Maar ook vinden wij het belangrijk dat je de juiste woning koopt.

De essentie van ons vak is het bemiddelen tussen koper en verkoper. Maar wij gaan graag een stapje verder door professionaliteit met persoonlijke aandacht te combineren. Doordat wij veel kennis hebben van de regionale markt en algemene ontwikkelingen in de woningmarkt, staan wij altijd voor u klaar met een nieuw en persoonlijk advies. Maak kennis met de medewerkers van ons team. Wij nemen je graag de zorgen uit handen bij de aan- en verkoop van een huis.

LOFwonen biedt u een totaal-advies op het gebied van optimaal woonplezier. Natuurlijk wilt u bij het kopen van een woning uw hypotheek goed geregeld hebben. Zekerheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Daar hoort het beste financieel advies bij en daarvoor bent u bij LOFwonen aan het juiste adres. Wij regelen niet alleen uw hypotheek, maar ook de bijbehorende verzekeringen. Wij bieden u ruimte om van uw huis een thuis te maken.

LOFwonen is ontstaan uit een fusie van Roetgerink Makelaardij en Laurens Otte Hypotheken & Verzekeringen. Beide bedrijven zijn reeds decennia lang gevestigd in Goor en werkzaam binnen de gemeente Hof van Twente en omgeving. Door de samenwerking tussen beide bedrijven bieden wij u totale dienstverlening op het gebied van wonen en financiën.
Onze medewerkers hebben passie voor het vak: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en/of kijk op onze website! www.lofwonen.nl

What’s New

Version 2.1

* fixed compatibility issue with IOS8

Information

Seller
Realworks BV
Size
1.8 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2012 Realworks B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like