Screenshots

Description

Lohtu on vuorovaikutteinen sovellus, joka tarjoaa vertaistukea itsemurhan tehneiden läheisille. Läheisen itsemurha on kriisi, joka muuttaa usein koko elämän. Surussa selviytymisen kannalta on erittäin tärkeää saada tukea vaivattomasti.

Sovelluksen avulla voit helposti pitää yhteyttä toisiin läheisensä itsemurhan kautta menettäneisiin missä ja milloin vain. Keskustelualueella on mahdollista keskustella nimimerkillä tai lähettää yksityisviestejä. Halutessasi voit lisätä valitsemiasi keskustelualueen viestiketjuja suosikkeihisi painamalla tähti-merkkiä. Keskustelun hyvästä ja turvallisesta hengestä huolehtivat niin sanotut moderaattorit, jotka ovat itsekin läheisensä itsemurhalle menettäneitä.

Sovelluksen vertaistuki-osiosta voit pyytää itsellesi tukipuhelua tai tukihenkilöä surussa selviytymiseen ja arjessa jaksamiseen. Vertaistuki-osioista löydät myös tietoa ympäri Suomea kokoontuvista vertaistukiryhmistämme sekä kursseistamme ja koulutuksistamme. Lisäksi löydät osiosta tietoa muiden tahojen tarjoamista tukimuodoista itsemurhan tehneiden läheisille.

Ajankohtaista-osiosta saat tietoa tulevista tapahtumista ja aihepiiriin liittyvistä asioista. Lohtu-sovelluksessa voit myös helposti liittyä Surunauha ry:n jäseneksi.


Lohtu-mobiilisovellus tarjoaa:

Keskustelualue: voit pitää nimimerkillä yhteyttä muihin läheisensä itsemurhalle menettäneisiin

Ajankohtaista: tietoa erilaisista ajankohtaisista tapahtumista ja asioista

Vertaistuki: tietoa erilaisista tukimuodoista, kursseista ja koulutuksista läheisen itsemurhan jälkeen

Yhteystiedot: voit olla suoraan yhteydessä Surunauha ry:n toimiston työntekijöihin tai jättää meille yhteydenottopyynnön täyttämällä lomakkeen

Sovelluksen on toteuttanut Surunauha ry yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun Tietojenkäsittelyn koulutusohjelman nuorten opiskelijoiden kanssa.

Lisätietoja sovelluksesta saat: vertaistuki@surunauha.net tai www.surunauha.net

What's New

Version 2.1

Käytettävyysparannuksia

Information

Seller
Surunauha ry, Sorgbandet rf
Size
18.5 MB
Compatibility
Requires iOS 9.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Surunauha ry, Sorgbandet rf
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like