Screenshots

Description

Loviisan Sanomat on tiistaisin ja perjantaisin ilmestyvä riippumaton paikallislehti, joka kertoo Loviisan, Lapinjärven ja Pyhtään alueiden uutiset, ilmiöt ja tapahtumat sekä yritysten parhaat tarjoukset. Joka toinen tiistai LS:n mukana ilmestyy Pyhtäänlehti-Pyttisbladet. LS:n verkkosivuilta löydät videoiden ja livekameran lisäksi runsaasti muita paikallisia palveluita.

Uutiset: Loviisan Sanomat -lehden sovellus tarjoaa ilmaiseksi kaikki ne uutiset, sähkeet, artikkelit, haastattelut ja pääkirjoitukset, jotka julkaistaan LS:n verkkosivuilla.
Uutishälytys: Sovelluksessa saat halutessasi lisäksi äänimerkin ja tekstilinkin tärkeimmistä uutisista sekä livelähetyksistä.

Näköislehti: Loviisan Sanomien maksullinen näköislehti, joka ilmestyy tilaajille tiistaisin sekä perjantaisin, ja on luettavissa alypuhelimilla ja tableteilla. Lehden lukemiseen tarvitset Loviisan Sanomien tilauksen. Sen voit käydä aktivoimassa tai tilaamassa osoitteessa: www.loviisansanomat.net/tilaaja-palvelu
Näköislehtiosiossa saat lmaiseksi julkaistavat Pyhtäänlehden ja LS:n liitteet.

Some: Sovellus kokoaa myös kaiken Loviisan Sanomien Facebook-ryhmässä julkaistavan sisällön ja keskustelut. Voit liittyä ryhmän jäseneksi ja osallistua keskusteluun tai seurata sitä sivusta.

Videot -palvelusta löytyy 24/7 toimiva Loviisan torin livekamera, muut livelähetykset ja videoarkisto.

Nettiversio: Sovelluksessa on lisäksi linkki LS:n paikallisportaalin täysversioon, josta löytyvät Loviisan seudun monipuoliset sisältöpalvelut kuten mm. lähialueen laivojen ja lentokoneiden sijainnit, sähkö- ja tietoliikenneverkon häiriöt, salamakartta, säteilytilannetiedot, kelikamerat- ja liikennetiedot sekä muut lähialueen palvelut.

Information

Seller
ePaper Finland Oy
Size
3.7 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Loviisan Sanomat
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like