iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app MakanJom JJCM Cari Kedai Halal by MakanJom Sdn Bhd, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

MakanJom JJCM Cari Kedai Halal

By MakanJom Sdn Bhd

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

MakanJom adalah aplikasi untuk mencari tempat makan yang sedap, rare, halal dan special di seluruh Malaysia. Ia dibina untuk memudahkan warga Malaysia yang gemar bercuti untuk mencari lokasi kedai makan dan restoran yang menjadi tumpuan penduduk di sekitar kawasan tersebut. Muat turun adalah percuma.

Susah nak cari tempat makan halal di malaysia? Dah buka surat khabar utusan atau malaysiakini, dan masih sukar untuk mencari tempat yang 'best'? Perut dah lapar. Hungry sungguh!

Nak solat dulu, tapi kena lapik perut waktu lapar macam ni. Guna lah apps ini yang akan mencari tempat-tempat makanan sedap berdekatan dengan anda yang sememangnya halal termasuk halal jakim!

Kalau penat beratur di JPJ atau PDRM nak bayar saman dan sebagainya, browse lah dulu tempat-tempat makan menarik menggunakan apps makan jom ini. Selepas habis urusan anda, boleh terus pergi ke restoran atau tempat makan yang telah disyorkan oleh apps kami dengan mudah dan pantas! Malah, anda boleh mendapatkan cara untuk ke tempat makan tersebut dengan mudah! Carilah restoran terbaik untuk makan sedap sambil menonton Akademi Fantasia AF2015 ataupun rancangan lain di astro RTM TV3 dan Media Prima.

Kepada semua foodporn dan foodhunter Malaysia, Jgn tunggu lagi, download aplikasi ini untuk mendapatkan food terbaik dia Malaysia. Jalan jalan cari tempat makan sedap di shah alam bangi kuala lumpur penang johor pahang ipoh perak melaka kelantan terengganu perlis kedah negeri sembilan dan selangor .

Tak kisah Maxis ke, Digi ke, Celcom ke, ataupun Tune Talk, anda boleh menggunakan aplikasi ini samada sambil menunggu kapal terbang Air Asia , Firefly , Malindo ataupun Malaysian Airlines. Makan Jom !

What's New in Version 1.9.2

Promosi-promosi PERCUMA MakanJom telah dikemaskini untuk lebih mudah digunakan.

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
MakanJom JJCM Cari Kedai Halal
View in iTunes
  • Free
  • Category: Food & Drink
  • Updated:
  • Version: 1.9.2
  • Size: 11.5 MB
  • Language: English
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.