Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Medipal hjälper dig att besvara frågor som din vårdgivare (läkare/sjuksköterska/sjukgymnast etc) vill ha svar på. Din vårdgivare skapar ett Medipal-konto åt dig och bestämmer sedan vilka frågor du skall svara på och vid vilka tillfällen. Medipal kommer därefter påminna dig om att svara på rätt frågor vid rätt tidpunkt.

Dina svar blir tillgängliga för din vårdgivare och kan användas för uppföljning och som underlag för behandlingsåtgärder.

Du kan installera och prova Medipal i demo-läge även om du inte har ett Medipal-konto! Du får svara på några exempelfrågor för att få en känsla för hur det fungerar. När du fått ett Medipal-konto kan du enkelt registrera din iPhone från huvudmenyn.

Medipal använder sig av säker (krypterad) kommunikation för all information som skickas till och från din iPhone. Även data som lagras på din iPhone är krypterad.

Kontakta din vårdgivare och fråga om han/hon kan skapa ett Medipal-konto åt dig. Alternativt kan du kontakta Medipal direkt, kontaktinformation på www.medipal.se

Novedades

Versión 2.3.2

New support number.

Información

Vendedor
Medipal AB
Tamaño
7.2 MB
Compatibilidad
Requiere iOS 6.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.
Idiomas
Inglés, Sueco
Edad
Clasificación 4+
Copyright
© Medipal AB
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • Compartir en familia

    Hasta seis miembros de una familia podrán usar esta app mientras la función Compartir en familia esté activada.

Quizás te interese