Screenshots

Description

Let op: deze applicatie wordt exclusief aangeboden bij het Handboek medische laboratoriumdiagnostiek. Als koper van het boek ontvangt u een activatiecode waarmee u de app kunt gebruiken. Dit is een digitaal naslagwerk als aanvulling op dit boek, maar ook zelfstandig te gebruiken. U heeft een activatiecode nodig om de inhoud volledig te ontsluiten.

Bent u medisch professional? Meld u vandaag aan bij www.qlinix.nl, de besloten medische community. U krijgt deze app dan als welkomstcadeau.

Deze app biedt de klinische referentiewaarden uit het Handboek medische laboratoriumdiagnostiek in een handig overzicht. De waarden van ruim 450 tests worden overzichtelijk weergegeven, zijn volledig doorzoekbaar en worden regelmatig van updates voorzien. Deze app is met de grootst mogelijke zorg tot stand gekomen en wordt ter beschikking gesteld aan gebruikers van het handboek. De gebruiker heeft de mogelijkheid om specifieke waarden als favoriet te markeren of om daarbij notities voor eigen gebruik te maken.

De inzichten in de geneeskunde en wetenschap zijn voortdurend aan verandering onderhevig als gevolg van onderzoek en ervaring. De redactie, auteurs en uitgever zijn uiterst zorgvuldig te werk gegaan, om ervoor te zorgen dat de in dit boek verstrekte informatie, in overeenstemming is met de huidige kennis van zaken. Dit ontslaat de gebruiker van het boek echter niet van de verplichting om aan de hand van bestaande richtlijnen, protocollen en wetenschappelijke informatie te controleren of de daar verstrekte informatie afwijkt van de gegevens in deze applicatie en daarmee vast te stellen of de inhoud nog in overeenstemming is met de huidige stand van zaken ten aanzien van kennis en handelen.

What's New

Version 1.0.1

Update van gegevens, een verklarende tekst bij activeringsscherm geplaatst.

Information

Seller
Prelum Uitgevers BV
Size
4.4 MB
Category
Medical
Compatibility
Requires iOS 4.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, German, Northern Sami, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Prelum Uitgevers BV
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer