iPhone Screenshots

Description

Македонската Информативна Агенција (МИА) е јавен информативен сервис, од редот на новинските агенции што настојуваат да ги задоволат професионалните стандарди во сферата на нејзината функција – секојдневно континуирано регистрирање настани и појави и продукција и емитување вести и други прес- информации и материјали.

МИА 24 часа емитува вести на македонски, на албански и на англиски јазик. Го сервисира целиот информативен простор - печатените и електронските медиуми во земјата и медиумите на македонски јазик во странство, државните органи и институции, македонските амбасади, и други странски организации, институции, мисии...

What's New

Version 2.1

we changed application icon

Ratings and Reviews

mia?

Igic mk

zarem ova e mak. informativna agencija? ili servis na vlada?

Information

Seller
ClickAttack AG
Size
16 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Croatian, Macedonian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© ClickAttack d.o.o.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like