Screenshots

Description

Mobiel schade melden is de app van het Verbond van Verzekeraar waarmee eenzijdige en tweezijdige autoschades kunnen worden gemeld. De iPhone app mobielschademelden vervangt hiermee het Europese schadeaangifte formulier. Een melding via deze iPhone app wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste verzekeraar op basis van het kenteken van het voertuig. Via de e-mail krijg je als melder zelf ook een afschrift. Voertuiggegevens worden automatisch opgehaald, de locatie wordt opgehaald met behulp van GPS. Verder worden er veel minder vragen gesteld waardoor mobiel schade melden veel makkelijker wordt dan met het oude formulier.
Vrijwel alle Nederlandse verzekeraars en een aantal leasemaatschappijen willen graag dat u gebruik maakt van Mobiel schade melden.

What's New

Version 3.4.1

Met de nieuwste versie van Mobiel Schade melden is het mogelijk om twee mobiele telefoons met elkaar te koppelen om zo nog sneller en gemakkelijker schade te melden. Daarnaast kan in het begin van de melding gekozen worden, of het gaat om een auto of andere type schade. Dit zorgt ervoor dat u alleen de vragen te zien krijgt die voor uw melding van toepassing zijn. Tip: voer uw eigen persoonsgegevens alvast in. Als u een aanrijding krijgt hoeft u dat dan niet meer te doen.

Information

Seller
Verbond van Verzekeraars
Size
35.5 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Verbond van Verzekeraars
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like