Screenshots

Description

NOTE: The language of this application is Serbian. My Vip is an application that allows customer of Vip mobile network to check available credit for his MSISDN, used tariff package, other information for his tariff plan, easy activation of tariff add-ons and monitor his spending. Also, the application lets user view, read and share news from Vip, provides info about addresses of Vip shops and their locations on the map. Support section in application contains the most commonly asked questions and answers. User is able access his data via WiFi, using his Vip online account`s user name and password in login page.

Moj Vip je aplikacija koja omogućava korisnicima mobilne mreže Vip mobile da u svakom trenutku provere trenutno stanje tarifnog paketa koji koriste, zaduženje i ostale dostupne informacije u skladu sa tarifom koju koriste, kao i lakšu aktivaciju tarifnih dodataka i praćenje njihove potrošnje. Takođe, aplikacija omogućava pregledanje, čitanje i deljenje vesti iz Vipa, pronalaženje lokacija Vip prodajnih centara na mapi i pregled sekcije Podrška, sa najčešće postavljanim pitanjima i odgovorima. Ukoliko korisnik želi pristupiti svojim podacima preko WiFi-ja , može to uraditi unošenjem svog korisničkog imena i lozinke za Vip online račun. Moj Vip nudi sledeće funkcionalnosti: Moj račun (stanje računa i prikaz iskorišćenog saobraćaja: minuta, poruka i megabajta kao i mogućnost aktiviranja određenog tarifnog dodatka za postpejd korisnike) Novosti, Poslovnice i Podrška. NAPOMENA: Pristup osnovnim sadržajima u aplikaciji kao što su Vesti iz Vipa, Stanje računa, Lokacije Vip prodajnih mesta i Podrška se ne naplaćuje. Tokom korišćenja, moguće je da aplikacija pristupa eksternim linkovima čije se korišćenje naplaćuje prema važećem Vip cenovniku. Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cenama za prenos podataka u romingu.

What’s New

Version 1.7.10

* Usluga "Odlaganje plaćanja računa" - dostupna za privatne postpaid korisnike.

Ratings and Reviews

3.1 out of 5
15 Ratings
15 Ratings
Betelges ,

Bezveze

Aplikacija vam je tako tako. Ni Loša ni dobra. Ali imate najgore moguće rešenje ukoliko neko ima 2 broja kod vas na ugovoru. Kada sam na WI fi onda mogu da pristupim jednom broju a da bih pristupio drugom broju moram da budem na mreži. Preko računara imate isto gluposti pa ne mogu pristupiti online računu jel nemam ovlašćenja po broju iako sam ja vlasnik oba. IT strucnjaka koji je to osmislio poslao bih da radi malo lakši posao da ne kažem da čuva živinu. Za firmu imam brojeve u Telenoru. Prosto udjem u svoj nalog i posle kliknem na broj koji želim a ne ovo. Vrlo rado bih pobegao ali ne mogu

Pedja381 ,

Bravo!!

Konačno odlicno dizajnirana i potpuno funkcionalna aplikacija, sa svim potrebnim opcijama. Bravo za developer-e!

Kicba ,

Odlicna!

Samo bih dodao notifikacije... Npr. kad sam blizu kraja postpaid kredita da me obavesti.

Information

Seller
Vip Mobile d.o.o.
Size
22.6 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Vip mobile d.o.o.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like