Screenshots

Description

Moja Abeceda je aplikacija za igrivo in celovito spoznavanje abecede, črk in nekaterih besed. Ves čas aplikacije otroci poslušajo in gledajo posamezne črke in se ob tem prav prijetno zabavajo.

NOVO
Zdaj smo aplikaciji dodali še možnost izbire malih ali velikih tiskanih črk.

IGRA S ČRKAMI
Vsaka črka abecede ima svojo igrico, ki temelji na ključni besedi (primer: A AVTO). Otroci tako z reševanjem, s sestavljanjem ali odkrivanjem posameznih igric spoznajo vse črke, ki tvorijo ključne besede.

HITRI ABC
Omogoča enostavni pregled abecede - otroci pritiskajo črke in poslušajo kako se glasijo. Z vključitvijo razširjene možnosti (tipka na sredini spodaj) pa se ob pritisku na posamezno črko pojavi fotografija ključne besede z zvočno izgovorjavo začetnice (izbrane črke) in ključne besede (B BALON).

PREIZKUS ZNANJA
Otroci s pritiskanjem po abecedi odgovarjajo na glasove posameznih črk, ki se vselej pojavljajo v povsem naključnem zaporedju. Zelo smo se trudili, da je izgovorjava posameznih črk kolikor se da razločna, kljub temu pa smo dodali še gumb za neomejeno število ponovitev izgovorjave. Test sestavljajo vse črke abecede, na vsakih 5 pravilnih odgovor pa otroci dobijo po 1 zvezdico. Kot se dandanes spodobi pa so ob pravilnih odgovorih še druge vzpodbude.

SESTAVI BESEDO
Tejo je igra za otroke, ki črke že dobro poznajo. S to igrico se otroci lahko naučijo tvorbe besed. Z izbiro pravih črk v pravilnem zaporedju, se v spodnjem delu ekrana izpiše ključna beseda ( npr. BALON ). Večje število napak pri izbiri črk prinaša 0 zvezdic, za izbor črk brez napak ali zelo malo pri daljših besedah pa so otroci nagrajeni s 3 zvezdicami. Zvezdice so izpisane tudi v menijski tabeli, tako da starši lahko nadzirajo otrokov napredek.

Staršem se iskreno zahvaljujemo za nakup, otrokom pa želimo kar se da prijeten in zabaven vstop v čudoviti svet črk in besed.

Če vam je aplikacija všeč pa bomo tudi mi zelo veseli odličnih ocen in všečkov.

KONTAKT
Predloge, pohvale in sporočila o morebitnih napakah v delovanju nam prosim pošljite na info(afna)mojepravljice.si.

What's New

Version 1.57

Dodali smo možnost za učenje tudi malih črk.
Mojo abecedo smo prilagodili za iPhoneX.
Dostop do nastavitev ali menija kadarkoli.
Ostale prilagoditve za boljše delovanje in odprava manjših napak.

Information

Seller
ESTET, d.o.o.
Size
59.2 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Slovenian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Estet, d.o.o.
Price
$2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like