iPhone Screenshots

Description

Мојот Vip претставува мобилна апликација со која добивате многу придобивки за Вашиот кориснички број, кои може да ги користите на брз и едноставен начин. 
Мобилната апликација Мојот Vip е достапна за приватни и за бизнис-корисници, постпејд и припејд.
Бесплатна и едноставна за користење, апликацијата „Мојот Vip“ Ви овозможува:
• Проверка на состојбата на сметката или на припејд кредитот
• Проверка на тарифа, договорна обврска или валидност на припејд SIM
• Сумиран и детален преглед за последните 5 сметки
• Плаќање на Вашата сметка онлајн со кредитна картичка
• Активација на е-сметка
• Активација и деактивација на мобилни и на фиксни пакети и услуги
• Надополнување и префрлање кредит
• Промена на Вашите кориснички податоци
• Персонализирани понуди и новости
• Локатор на продавници
• Поддршка и помошИнтернет-сообраќајот за користење на апликацијата Mojot Vip е бесплатен преку мрежата на Vip во Македонија.

Доколку имате профил на Мојот Vip за најава на нашата веб-страница, можете да го користите и за оваа апликација.

What's New

Version 1.1.2

Offer for you
Forgot password UI change
Bug fixes

Ratings and Reviews

Dashi1994 ,

Its USELESS

Make a new update please, now on ios 11 we cant use it, its useless

Mersim7 ,

Ne raboti na ios11

Do koga ke cekame od vasa strana da se napravi upgrade na aplikacijata da raboti na nova verszija na IOS t.e 11, ako ne se izvrsi brzo izbrisetaja aplikacijata bidejki vi e nekorisna

Stefan_dude ,

Nema podrska za ios11

Aplikacijata ne raboti na ios11 i sega e totalno beskorisna.

Information

Seller
Vip operator DOOEL
Size
35.3 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Сите права задржани. oне.Вип ДОО Скопје
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like