Screenshots

Description

Jong, verfrissend, flexibel, persoonlijk, ontzorgend. Dit zijn een aantal sleutelwoorden van ons kantoor. Wij zijn uw makelaar voor het aankopen/verkopen en taxeren  voor uw (nieuwe) woning. Uw wensen en mogelijkheden staan voor ons centraal.
Mulder & Versteeven Makelaars is uw juiste partner; een perfecte combinatie van traditie, innovatie en samen ruim 25 jaar ervaring in Amsterdam en Den Helder e.o.

VERKOOP & AANKOOP
Niet alleen voor de verkoop van uw woning kunt u bij Mulder & Versteeven Makelaars terecht maar ook voor de aankoop van uw droomhuis kunt u een beroep op ons doen. 

TAXATIES
Voor bijvoorbeeld de aankoop, verkoop of verbouwing van uw woning heeft u een taxatierapport nodig. Een taxatierapport is een waardeverslag van de taxateur waar de bevindingen van de woning in zijn opgenomen.

ENERGIELABELS
EPA (ook wel energielabel voor woningen) staat voor energieprestatieadvies. Dit is een advies over efficiënter energiegebruik in een woning. Het energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van uw woning.

What’s New

Version 2.5.14

Deze update is ondertekend met het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple. Er zijn geen nieuwe functies opgenomen.

Information

Seller
Realworks BV
Size
2.4 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 Realworks B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like